Yritysesittely

 

SP Hygiene Innovations Oy ( Fi19170165 ) on perustettu vuonna 2004. Meiltä tilataan paperit, saippuat, desit ja hajunpoistajat. Olemme tunnettu yritys terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa ja monet asiakasyritykset tietävät meidät laadukkaiden ja edullisten paperituotteiden toimittajana. Yrityksemme toimisto- ja varastotilat sijaitsevat Terveystiellä Hollolassa. Sieltä käsin toimitimme 2019 perille kannettuna yli 13 000 lähetystä. SP Hygiene Innovations Oy on luokiteltu Suomen parhaimpiin yrityksiin alkaen vuodesta 2007, AAA-rating. Syyskuussa 2019 juhlimme yrityksen 15-vuotista taivalta. Suuria palveluitamme ovat kosketusvapaat PURELL® desinfiointilaitteet, GOJO® saippualaitteet ja valtavaa kasvavaa suosiota saavuttava SP HYGIENE SENSOR - paperilaitteet ja paperit tuoteryhmä. SP Hygiene Innovations Oy on Pohjoimaiden suurin PURELL® tukku ja Suomen suurin GOJO® tuotteiden jakelija. Toukokuussa 2014 SP Hygiene Innovations Oy sai tunnustuksen valmistajalta hyvästä ja laadukkaasta työstä. SP Hygiene Innovations Oy arvostettiin maailman parhaaksi GOJO tuotteita myyväksi yhtiöksi. GOJO tuotteita myydään yli 70 eri maassa. Kosketusvapaa tulevaisuus on ollut todellisuutta meidän kanssa jo 15- vuotta!

SP Hygiene Innovations Oy vastaa maahantuojana GOJO® ja PURELL® tuotteiden laadusta ja oikeellisuudesta. Olemme tarkistaneet tuotekehitystoiminnan GOJOn Akronin laboratorioissa tehtaalla elokuussa 2015 ensimmäisenä eurooppalaisena yhtiönä ja Ranskassa euroopan tuotantolaitoksessa. SP Hygiene Innovations Oy on kehittänyt omaa RFID- tekniikkaa millä voimme varmistaa oikean tuotteen oikeaan laitteeseen. Binäärikoodi määrittää mikä tuote ja kuinka monta kertaa sen voi asettaa laitteeseen. Viemme toimintaamme kestävän kehityksen suuntaan ja pyrimme sekä löytämään että kehittämään yhteistyössä laboratorioiden ja asiakkaiden kanssa uusia käytännöllisiä tuotteita, kuten Betewipe® desinfiointiliinat ja RaiCas® luonnolliset hajunpoistajat. Kun asiakas ostaa laitteet ja täyttötuotteet SP Hygiene Innovations Oy:ltä välttää hän jälleenmyyntiverkoston aiheuttaman lisäkulun eli toimitamme tuotteet ilman välikäsiä. Yhteistyö on toimivaa kun hoidamme asiakkaan alusta loppuun. Meille tärkeitä arvoja ovat yhteistyö, asiakkaan arvostaminen, luotettavuus, työntekijän arvostaminen ja yhteiskuntavastuun noudattaminen. Tuotekehitystoiminnan ansiosta voimme tarjota uusia käsittämättömän hienoja uutuuksia, kuten SP HYGIENE SENSOR - PAPERIANNOSTELIJAT ja paperit. SP Hygiene Innovations Oy toimittaa tai huoltaa jo yli 25.000 kosketusvapaata paperi- saippua annostelijaa vuodessa.

SP Hygiene Innovations Oy on kehittänyt uutta käsidesituotetta yhteystyössä Itävaltalaisen laboratorion kanssa. Toukokuussa 2019 tuote tuli Suomen markkinoille. RaiCas® käsihuuhde on levittyvyydeltään uskomaton ja uusi formulaatio parantaa käsihuuhteen tehokkuutta. Lukuisien EN tutkimusten saattelemana voimme ylpeänä todeta, että RaiCas® käsihuuhde toimii bakteereja ja viruksia vastaan.

Koronavirus kriisi aiheuttaa viivästyksiä toimituksiin ja teemme allokaatioita jotta kaikki saisivat mahdollisuuden käyttää terveyttä edistäviä tuotteita. Sopimusasiakkaat ovat etusijalla.


SP Hygiene Innovations Oy on siis merkki luotettavasta ja kokonaisvaltaisesta palvelun tarjoajasta. Luotettava yhteistyökumppani - SP Hygiene Innovations Oy alkaen vuodesta 2004. Meidän asiakas saa palvelua kokoa koronakrrisin ajan.

               

                                                

                                                          

                               


        SP Hygiene Innovations Oy | Terveystie 14, 15860 Hollola | Puh. 020 759 8960 | info@sphi.fi | www.sphi.fi | Y-tunnus 1917016-5