Palvelut

Hygieniapalvelut

Tarjoamme yrityksille kustanustehokkaan ja asiakaslähtöisen hygieniapalvelun. Ei siis turhia kuukausimaksuja ja asiakaspalvelukin on vaivatonta. Palveluun kuuluu:

1. Kartoitus. 2. Tuotteiden hankinta, asennus ja jatkuva huolto. 3. Tilaustarpeen seuranta asiakkaan puolesta. 4. Asiakaspalvelu ja tuotetietojen infopalvelu. 5. Säännöllinen yhteydenpito.
 

Leasing- ja huoltosopimus  

Toimitamme kaikki kosketusvapaat saippua- ja desinfiointilaitteet huolenpitosopimuksilla. Sopimus takaa ensiluokkaisen palvelun ja samalla voit olla varma tuotteiden laadusta, kunnosta ja hinnasta. SP Hygiene Innovations Oy - luotettavaa palvelua vuodesta 2004.
 

Vikailmoitus

Vikailmoituksen voit tehdä täyttämällä lomakkeen.                                     
Vikailmoituslomake »
 

Tilaaminen

Näin tilaat tuotteet suoraan maahantuojan varastosta:


1. Laittamalla viestin tilauksesta info@sphi.fi 2. Soittamalla toimistolle 020 7598960 tai suoraan edustajalle. 3. Käyttämällä oheista tilauslomaketta. SP Hygiene innovations Oy - luotettavaa palvelua vuodesta 2004.

Tilauslomake »
 

Kuva: SP HYGIENE - AUTOMAATTINEN PAPERIANNOSTELIJA ja taustalla SPX2 automaattinen desinfiointilaite ( PURELL®).SP Hygiene Innovations Oy | Terveystie 14, 15860 Hollola | Puh. 020 759 8960 | info@sphi.fi | www.sphi.fi | Y-tunnus 1917016-5